13 Herbal Tea Blends for everyday healing and boosting  your energy

13 Kruidenthee-melanges voor dagelijkse genezing en het stimuleren van uw energie

Kruidenthee, ook wel kruidenthee genoemd, is meestal een mix van kruiden, bloemen, specerijen en gedroogd fruit in heet water en kan uw levensstijl en algehele welzijn verbeteren.

Geladen met antioxidanten en andere gezonde ingrediënten, kruidenthee-melanges die je energie stimuleren en je helpen vrije radicalen te bestrijden, terwijl ze een gevoel van kalmte en rust bevorderen.

Met tal van kleuren, smaken en ingrediënten, van licht en fruitig tot levendig en kruidig, om bij je stemming te passen en je een unieke ervaring te bieden.


1) Agra

Een levendige, verkwikkende theemelange van gedroogd tropisch en ander fruit zoals papaja, mango, appel, granaatappel en sinaasappel, vermengd met hibiscusbloesems om een ​​fel fuchsiakleurig brouwsel te produceren dat gemakkelijk op de tong ligt.

De zoetzure aroma's overheersen en vormen een perfecte aanvulling, of de thee nu warm of koud wordt gedronken.

KOOP NU

2) Nijlthee

Een zomerse, intens fruitige melange met in de hoofdrollen appel en hibiscus, een duo dat zoetzure aroma's en een prachtige fuchsia-tint aan de likeur geeft. De finishing touch aan de blend wordt toegevoegd door citrusschil en rozenbottel.
Even lekker warm of koud.

KOOP NU

3) Rooibos Sinaasappel Bio

Bitterzoete sinaasappelschil smaakt en vormt een aanvulling op de aardse en nootachtige ondertonen van biologisch geteelde rooibos. Een brouwsel met een heldere amberkleurige likeur die het gehemelte stimuleert.
Even lekker warm of koud.

KOOP NU

4) Rooibos Aphaea

Een zoete en nootachtige melange die op harmonieuze wijze Griekse smaken zoals pistache, druif en amandel combineert met het wonder van Zuid-Afrika: rooibos. Een lichte thee die op elk moment van de dag een ideale keuze is.

KOOP NU

5) Mozaïekbio van de natuur

Een mozaïek van kleuren en smaken van biologische kruiden en fruit. Eerst verschijnen de zoete aroma's van appel, rozijnen en salie, gevolgd door de verkwikkende aroma's van rozemarijn, bloedsinaasappel en lavendel. Even lekker warm of ijskoud, met een zoete en verfrissende afdronk.

KOOP NU

6) Eolische Tuin Bio

Een kruidige, zoetzure biologische theesamenstelling waarin het uitzonderlijke huwelijk van anijszaad en venkel met vijg, rozijnen en hibiscus de hoofdrol speelt, vergezeld van andere mediterrane ingrediënten zoals appel, rozenbottel, basilicum, lavendelbloesems en goudsbloem bloemblaadjes.

KOOP NU

7) Wintergezondheid

Een kruidenmengsel dat ideaal is voor koude winterdagen en om verkoudheid te voorkomen. Gemberwortel en echinacea kunnen het immuunsysteem helpen versterken, terwijl kaneel, kamille en zoethout een subtiel zoete smaak in de mond achterlaten.

KOOP NU

8) Yogi-thee

Deze mix van ayurvedische kruiden verwarmt en geeft het lichaam energie met zijn zoete en kruidige aroma's van kaneel, kruidnagel, zwarte peper, kardemom en gember. Voor een nog rijker en romiger resultaat, bereid je thee rechtstreeks in warme melk, zoals ze in India doen, en voeg je een vleugje honing toe.

KOOP NU

9) Ontspan thee

Een delicate, aromatische mix van gedroogd fruit, zoals appel en perzik, en kruiden zoals valeriaan, lavendel, kaasjeskruid en citroengras, bevordert ontspanning en innerlijke rust. Een zoet brouwsel, waarvan de aroma's in de mond blijven hangen.

KOOP NU

10) Menstruatie Thee Biologisch

Zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten die menstruatiepijn kalmeren en helpen de menstruatie te reguleren, zijn gebruikt om deze mix van groene rooibos, kaneel, gember, duizendblad, salie, goudsbloem, zoethout en amandel te creëren. Een zoet smakende thee met warme aroma's.

KOOP NU

11) Olympos Detox Bio

Een kruidenmelange die doet denken aan Griekse aarde en Griekse zomers. Venkel, tijm, Griekse bergthee (ijzerkruid), salie, citroenmelisse en kamille helpen het lichaam te ontgiften en bevorderen een goede gezondheid.

KOOP NU

12) Spijsverteringsthee

Een revitaliserend kruidenmengsel dat speciaal is samengesteld om de spijsvertering te bevorderen. Munt, kamille, anijs, venkel, komijn, valeriaan, kaasjeskruid en goudsbloem worden op harmonieuze wijze gecombineerd om een ​​licht, zoet en muntachtig brouwsel te produceren.

KOOP NU

13) Borstvoeding Thee Bio

Het belang van moedermelk en borstvoeding kan niet worden ontkend. Met rooibos, venkel, anijs, komijn, gerstemout, brandnetel en citroengras als onze bondgenoten, creëerden we deze frisse, citroenachtige en licht kruidige melange die de productie van moedermelk stimuleert, de kwaliteit van moedermelk verbetert en verrijkt met voedingsstoffen die gunstig zijn voor de baby .

KOOP NU
.
Terug naar blog

1 reactie

this is a test comment

michail

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Theebundeldozen

Welkom in een wereld van welzijn en verwondering!

Ga op een zintuiglijke reis met onze zorgvuldig geselecteerde collectie losse theemelangebundels. Elke slok belooft een ontsnapping naar een rijk van rijke smaken en aromatische gelukzaligheid. Onze collectie is een schatkamer voor theeliefhebbers, met een reeks bundels die geschikt zijn voor elke stemming en elk moment.

1 van 10