Thee Bundel Dozen

Duik in de brede wereld van thee met onze samengestelde bundels van losse-blad mengsels. Elke bundel biedt een unieke combinatie van smaken, aroma's en thee soorten, en biedt een diverse proefervaring. Ze zijn een perfecte manier om nieuwe theeën te ontdekken, te delen met vrienden en familie, of te schenken aan een mede theeliefhebber. Ontdek de rijkdom en diepte van onze theecollectie door deze zorgvuldig geselecteerde bundels.

1 van 10

🍵 Ontdek TEAEVE Mokken van EigenArt

Duik in de kunstzinnigheid van TEAEVE van EigenArt, een samengestelde collectie waarbij elke porseleinen theemok een verhaal vertelt. Het mengt traditie met moderne elegantie, elk stuk is een eerbetoon aan het verfijnde ritueel van theedrinken. Van Amsterdam's Holy Tea, laat deze mokken elke slok verheffen tot een ervaring van schoonheid en mindfulness. 🌿

1 van 8

DE 6 GEMEENSCHAPPELIJKE VOORDELEN VAN

Losbladige thee drinken

Tea blends are a hot topic these days, with many health-conscious people turning to them as a way to support their overall health and wellness. It's true that tea blends may offer numerous benefits—and not just for our minds and bodies. In this article, we'll go over six common benefits of drinking tea blends, including how they can help support heart health and mental wellbeing.

BESCHERMT DE GEZONDHEID VAN HET HART

Veel onderzoeken hebben aangetoond dat het drinken van theemelanges uw risico op hartaandoeningen, waaronder beroerte en hoge bloeddruk, kan verminderen. Dit komt omdat thee antioxidanten bevat die helpen beschermen tegen schade die door vrije radicalen in ons lichaam wordt aangericht, wat kan leiden tot een aantal ziekten, waaronder kanker, hartaandoeningen, diabetes en de ziekte van Alzheimer.*

VERBETERT ENERGIE

Als je moeite hebt om 's ochtends wakker te worden of je energiek voelt, kan een theemelange daarbij helpen. Thee is een natuurlijke bron van cafeïne en andere stimulerende ingrediënten zoals groene thee, die het energieniveau kunnen verhogen en je alerter kunnen maken.

KAN GEWICHTSVERLIES HELPEN

Theemelanges kunnen u helpen gewicht te verliezen.

Hoe? Door uw metabolisme te stimuleren, het energieniveau te verhogen en overeten te voorkomen.

Waarom? Omdat is aangetoond dat theemelanges thermogene effecten hebben die uw metabolisme stimuleren en het energieniveau verhogen. Vooral groene thee wordt in verband gebracht met een toename van vetoxidatie (het verbranden van vet). Bovendien kunnen polyfenolen die in bepaalde soorten thee worden aangetroffen, de afbraak van vetten in het lichaam stimuleren, terwijl ze hun opname van voedsel in cellen remmen - een dubbele klap voor gewichtsverlies!

ONDERSTEUNT DE GEESTELIJKE GEZONDHEID

Theemelanges kunnen een kalmerend effect hebben op je humeur. Van theanine, gevonden in groene en zwarte thee, is aangetoond dat het helpt stress te verminderen. Het bevordert een gevoel van ontspanning en welzijn door alfagolven in de hersenen te verhogen. Dit helpt angst te verminderen en een betere slaapkwaliteit te bevorderen!

KAN DE BLOEDSUIKER REGULEREN

Als je ooit een kopje zwarte thee hebt gedronken, is het je misschien opgevallen dat het een lichtzoete smaak heeft. Dat komt omdat de polyfenolchemicaliën in thee de activiteit van alfa-amylase kunnen onderdrukken, een enzym dat zetmeel afbreekt tot glucose. Glucose is de primaire brandstofbron van uw lichaam, dus als u het niet goed kunt afbreken, kan dit leiden tot gewichtstoename en zelfs diabetes.

AIDS SPIJSVERTERING

Het is geen geheim dat thee een geweldige manier is om je spijsvertering te helpen. De actieve ingrediënten in theemelanges helpen het spijsverteringskanaal, waardoor het gezond blijft en goed functioneert.

Theemelanges kunnen helpen bij een opgeblazen gevoel en gas door de maagzuurproductie te stimuleren, waardoor voedsel efficiënter wordt afgebroken. Ze stimuleren ook de galproductie, wat helpt bij het afbreken van vetten in de darmen, zodat je meer voedingsstoffen uit je voedsel kunt opnemen.

Theemelanges zijn nuttig voor constipatie vanwege hun vermogen om peristaltiek te stimuleren - de ritmische golfachtige samentrekkingen van spiervezels in het maagdarmkanaal die voedsel door het spijsverteringskanaal voortstuwen. Vanwege deze eigenschappen kunnen ze ook nuttig zijn bij diarree als overactieve spieren symptomen veroorzaken zoals buikpijn of krampen.

Als je je misselijk voelt nadat je te veel hebt gegeten tijdens het Thanksgiving-diner of als je net iets hebt gegeten dat je niet lekker vindt, kan het drinken van een kopje ontspannende kruidenthee het verschil maken! Het is keer op keer aangetoond hoe effectief pepermuntolie is als het gaat om de behandeling van misselijkheid vanwege het vermogen om maagklachten te kalmeren.