Ons verhaal

Welkom bij Holy Tea Amsterdam,
uw online bestemming voor superieure melanges van losbladige thee.

Wij zijn een merk in familiebezit, met het hoofdkantoor in het hart van Amsterdam, diep geworteld in de rijke cultuur en het erfgoed van Griekenland. Onze reis begon met een fascinatie voor de diverse smaken en geuren van thee, wat leidde tot de geboorte van Holy Tea Amsterdam.

 • Onze visie

  Bij Holy Tea Amsterdam stellen we ons een wereld voor die verenigd is door de liefde voor thee en die culturele grenzen overstijgt. Ons doel is om het drinken van thee naar een hoger niveau te tillen en het te transformeren van een dagelijkse routine in een rijke, culturele ervaring die verbinding bevordert. We brengen deze visie tot leven door premium theebladeren van over de hele wereld te kopen en ze te mengen met aromatische kruiden om een symfonie van smaken te creëren. Elke melange is een bewijs van onze toewijding aan diversiteit en eenheid, een wereldwijde fusie die mensen dichter bij elkaar brengt, kopje voor kopje.

 • Onze wortels

  Onze wortels zijn verschanst in de zonovergoten bodem van Griekenland, een land rijk aan geschiedenis, traditie en aromatische kruiden. Dit erfgoed vormt het hart van Holy Tea Amsterdam en beïnvloedt onze waarden, tradities en vooral onze theesoorten. Elke melange bevat mediterrane kruiden en biedt bij elke slok een voorproefje van ons huis. Terwijl u van onze theeën geniet, nodigen wij u uit om de warmte, gastvrijheid en smaken te ervaren die typisch Grieks zijn, zodat u bij elke kop in contact kunt komen met onze roots.

 • onze filosofie

  Bij Holy Tea zijn onze theeën niet zomaar drankjes, ze zijn een beleving. Wij geloven in een viering van culturen, een samensmelting van 's werelds beste smaken en een eerbetoon aan onze mediterrane roots. Elk theeblad is afkomstig uit de mooiste tuinen over de hele wereld, met melanges doordrenkt met aromatische kruiden uit het Middellandse Zeegebied - een knipoog naar ons erfgoed.

 • Toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid

  Wij geloven in het behoud van de authenticiteit van onze thee en tegelijkertijd in het waarborgen van duurzaamheid. Onze toewijding aan kwaliteit en aandacht voor detail gaat terug in elke melange, waardoor een unieke en speciale thee-ervaring speciaal voor jou wordt gecreëerd. Met Holy Tea neemt u deel aan een wereldwijd geïnspireerde, zorgvuldig samengestelde mix van smaak en aroma.

Bedankt dat je voor Holy Tea hebt gekozen

We zijn een familiebedrijf en we doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Onze theesoorten zijn exclusief online verkrijgbaar en we verzenden onze theeën bijna overal in Europa.
We hopen dat je net zoveel geniet van je kopje als wij van het blenden ervan.